Nasze szkolenia BBQ to jedyne takie warsztaty w Polsce. Bez względu na to, czy jesteś pasjonatem, kucharzem czy właścicielem restauracji, znajdziesz u nas program dostosowany do Twoich potrzeb.
Oprócz profesjonalnego szkolenia, cena zawiera także:
- certyfikat ukończenia szkolenia,
- nasze gadżety i zestaw 6 autorskich przypraw,
- sprzęt i materiały niezbędne do odbycia szkolenia,
- mięso i produkty najwyższej jakości.
Terminy:
Szkolenia organizowane są indywidualnie lub w zorganizowanych grupach, wszelkie terminy ustalane są po dokonaniu rezerwacji.
To idealny start, podczas którego poznasz podstawowe zasady i techniki przygotowywania mięsa w stylu low & slow.
Czego się nauczysz?
Mostek wołowy | Szarpana wieprzowina | Żeberka St. Louis |
Teoria:
Praktyka:
Czas trwania: około 8 godzin.
Dwudniowe intensywne szkolenie dla tych, którzy chcą zgłębić zaawansowane techniki BBQ.
13-14.09.2025
Czego się nauczysz?
Mostek wołowy | Szarpana wieprzowina | Żeberka St. Louis |
Skrzydełka | Kanapka Ruben | Żebro wołowe |
Dzień 1 – teoria i przygotowanie
Dzień 2 – praktyka i serwis
UWAGA! Już teraz zapisz się na nasze nadchodzące szkolenie grupowe BBQ HARDSTYLE, w malowniczych Beskidach.
Czas trwania: 2 dni.
Masz indywidualne potrzeby? Szkolenie BBQ OPEN to opcja dla tych, którzy chcą dostosować program do swoich oczekiwań. Ty decydujesz, czego chcesz się nauczyć, a my dopasowujemy szkolenie do Twoich wymagań.
Kontakt w sprawie indywidualnej wyceny i dopasowania programu pod numerem telefonu: